Vad är IPTV?

image1

Låt oss förklara vad IPTV är för något.

IPTV Är ett helt nytt sätt att titta på TV. Du behöver ingen antenn, ingen parabol eller någon annan form utav utrustning. Det enda du behöver är en internetuppkoppling på minst 8mbit/s för att du ska komma igång.

Du kan titta på IPTV genom någon av våra IPTV boxar, eller så kan du ansluta din SmartTV, dator, surfplatta smartphone m.m. Möjligheterna är oändliga.

Hur stabilt är det med IPTV?

Vi har en uptime på 98.9% . Det betyder att 98.9% av tiden fungerar alla kanalerna utmärkt. Ibland kan vissa kanaler stängas av kortare stunder p.g.a. uppgradering eller frekvensbyten. 

Är IPTV lagligt?

Ja delvis. För dig som slutanvändare är det enligt svensk lag lagligt att innehava pirat tv så länge avkodningen av kanaler inte sker hos dig. Med IPTV så sker avkodningen hos hosting leverantören, där sedan video/ljud ström som är färdigavkodad skickas vidare till dig som kund.

En Dreambox, eller cardsharing, är däremot tvärtom. Där ansluts en dreambox till en kortserver som den lånar koder ifrån men avkodningen sker lokalt hos kund, därför är detta olagligt.

Så med andra ord så är IPTV lagligt för dig som kund.

Vår rekommendation och erbjudande för bästa upplevelse.

Den bästa upplevelsen får man genom att man kopplar sig på vår playlist med en IPTV-dedikerad box som t ex TVIP S.box v.605. Boxen är väldigt användarvänlig och lika praktiskt som en vanlig tv-tjänst. Priset för boxen ligger på ca 1750 kr i detaljhandel men vi säjer den för endast 1250kr vid köp tillsammans med en 12 månaders abonnemang.

Vi har flera olika servrar med innehåll så att vi kan garantera att just det du önskar finns!

Det finns något för alla hos oss.  Om man har använt IPTV tidigare så vet man att alla servers är unika med utbud och presterar olika bra. Vi har därför garderat oss samarbetar med sammanlagt 4 olika leverantörer.

Hur vet jag vilken som server som passar mig?

Vi utför en behovsanalys tillsammans med dig och erbjuder servern som vi tror kommer passa dig bäst.